BIP BIP BAR

bipbipbararcade1 bipbipbararcade2 bipbipbararcade3 bipbipbarbar bipbipbarc64 bipbipbarfest bipbipbarstorskærm bipbipbartat

 

Velkommen til Chassis Arcade’s nye elektroniske spilbar på Wesselsgade 4, 2200 Nørrebro. Vi ligger på parallelgaden til Blågårdsgade og 10 min fra Nørrebro St og 10 min fra Forum St på ben (5 minutter hvis du ridder på Pac Man og 2-12 min. hvis du ridder på Yoshi).

Arkadehallen:
Vi finder, køber og repper de klassiske arkademaskiner og stiller dem op i vores arkadeafdeling. Vi skifter også løbende ud og har altid et ‘månedens spil’ som er særligt udvalgt med sin egen konkurrence. Derudover elsker vi pinball/flippermaskiner og vores mand Søren står for at de flipper og pinger perfekt. Der er også smækket et pimp’d bordfodbold op til dem som vil gå bananas, helt uden skærm eller display!

Cafeen tilbyder veganske toast, øl, sodavand og kaffe. Udvalget skal vi nok komme efter, så kom og giv din mening med.

Fra Chassis Arcade tiden på Østerbro har vi et kæmpe butikslager af spil vi igen stiller til rådighed. Ikke længere som butik, men som du kan låne med ned til bordet og spille på. Fx en klassisk Game Boy eller Sega Dreamcast. Vi bestræber os på, at have alle konsoller, håndholdte konsoller, retro computere og mere, som du kan prøve igen eller dele tricks foran – så køber gerne hvis du har noget som samler støv og tager naturligvis glædeligt imod donationer.

Der kommer en masse Info senere. Men lige nu har vi travlt med at gøre klar til jer, og sætte de første High scores på de nye maskiner

Nyt samlested for elektronisk spilkultur.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *